Om chib pressebureau

Vi er specialister i at kommunikere til målgrupper via medier – til at skabe omtale.

chib pressebureau blev grundlagt i 1999 af Chresten Heesgård Ibsen. Dengang hed det Beyond.

I februar 2011 blev chib pressebureau en fuldtidsvirksomhed – specialiseret i PR, kommunikation, hjemmesideudvikling, presseomtale og kontakt til danske medier.

I dag er chib pressebureau en kommunikationsvirksomhed, der løser opgaver fra helt simple netartikler til magasinproduktion, forlagsproduktion, samt fuld-skala presse- og kommunikationsstrategier til lands, til vands og på nettet.

chib pressebureau skaber omtale. Vi er specialister i at kommunikere til målgrupper via medier – til at skabe omtale. Ikke mindst det lange, seje træk, der sætter dig og din virksomhed eller organisation i kontakt med de rigtige medier og målgrupper for jer.

Portefølje

Vi har en kundeportefølje inden for social, kulturel og finansiel kommunikation.

chib pressebureau har stået for kommunikationen af tre fusioner i den danske finansielle sektor, krisekommunikation og pressekommunikations-uddannelse for en større dansk softwarevirksomhed samt fuld-skala kommunikation, intern og ekstern strategi, presse- og daglig social media-styring for en af danmarks største produktionsskoler.

chib pressebureau har desuden stået i spidsen for erhvervsnetværket Mød Mejlgade i Aarhus C.

 

Socialt ansvar

chib pressebureau har gennem årene sponsoreret gadefestivalen Mejlgade for Mangfoldighed, Netværket Den Helhedsorienterede Indsats (for unge med særlige behov i uddannelse og arbejde) og været hovedsponsor for højskolekulturprisen Den Gyldne Grundtvig, der uddeles på Odder Højskole hvert år.

Vores sponsorater har altid en social kant, understøtter fællesskaber og er ofte aktive sponsorater, hvor vi også engagerer os direkte i projektet.

Det siger kunderne

Vi har en bred kundeportefølje og mange forskellige samarbejdspartnere.

Læs mere…