Formidling

chib pressebureau arbejder som din og virksomhedens egen nyhedsredaktion.

Formidling

Vi finder, vinkler, skriver og videreformidler historier fra din virksomhed til medierne. Vi sørger for, at din historie er spændende for læserne i de medier, du gerne vil have dit budskab i – og dermed også, at den bliver læst.

Vi kan desuden hjælpe dig med at opbygge kompetencerne in-house, så I selv kan varetage redaktionelle opgaver fremadrettet. Vi uddanner jer til video-, blog- eller magasinjournalister og underviser i redaktionsarbejdet, så I selv kan varetage virksomhedens eller organisationens løbende kommunikationsopgaver i hverdagen.

Mediekontakt

chib pressebureau skaber, opdyrker og udbygger dine kontakter til medierne. Vi sørger for, at de relevante journalister og redaktioner modtager dine historier på det rigtige tidspunkt. Vi holder fast i dem og fortæller løbende din virksomheds historie. Og på den rigtige måde.

Eller vi hjælper dig til selv at opdyrke dit redaktionelle netværk og blive dygtig til at håndtere det bedst muligt, hvis organisationen selv ønsker at styrke det direkte medie-netværk.

Sociale medier

Hele 67 procent af alle danskere er på Facebook, og derfor er sociale medier altafgørende for din online kommunikation. Derfor hjælper vi med alt lige fra den gode og skarpe SoMe-opdatering til indhold, som er spændende og nyttigt for den målgruppe, du gerne vil kommunikere til.  

Har du brug for at få struktureret din online kommunikation? Vi hjælper med en strategi, som du kan læse mere om her.

Magasin

chib pressebureau producerer magasiner, personale-, medlemsblade og årsrapporter fra A-Z.

Læs mere…

Pressemeddelelser

Vi producere pressemeddelelser for virksomheder og organisationer.

Læs mere…