Strategi

Sammen med dig, bestyrelse eller ledelse lægger vi en kommunikationsstrategi, der passer til jeres behov.

Kommunikationsstrategi

Strategien er den overordnede plan med det, du gør. Kommunikationsstrategi er den overordnede plan for din kommunikation.

Vi hjælper dig med at blive klar over, hvem din virksomhed eller organisation taler til, hvornår, hvordan, hvorfor og med hvilke værktøjer, så din kommunikationsstrategi passer til dine ønsker og behov. 

Det gør vi ved at analysere og forstå dem, du gerne vil kommunikere til (din målgruppe) og ved at finde ud af, hvilket sprog og hvilke budskaber de lytter til. Vi finder frem til den bedste timing for at bringe dit budskab og afdækker, hvad dit mål med at henvende dig er. Vi hjælper med at pege på de bedste værktøjer (kommunikationskanaler og -metoder) til at møde målgruppen og hjælper dig med at gøre din kommunikation nemmest mulig at udføre.

Sammen med dig, bestyrelse eller ledelse lægger vi en strategi for information og kommunikation, der understøtter organisationens mål og visioner – både på kort og langt sigt.

Vi kan også gøre dig selv og din organisation i stand til at løfte opgaven selv, hvis I hellere både vil blive skarpere på kommunikationen, styrke kompetencerne og holde opgaven i eget hus.

Presseplan, en del af din kommunikationsstrategi

Som i et ganske almindeligt budget lægger vi planer for, hvilke medier virksomheden eller organisationen gerne vil i kontakt med, og hvornår jeres historier skal formidles. Det gør vi sammen med dig for at opnå størst mulig eksponering på den måde, som du ønsker.

Vi vurderer ærligt sandsynligheden for medieomtale og idéudvikler gerne med jer på gode historier, som I kan fortælle.

Krisekommunikation

Når nyhederne tager dig på sengen, klæder vi dig på og sørger for, at du har styr på citaterne, før der serveres rundstykker. Vi har erfaring i krisekommunikation – endda så meget, at vi gerne klæder dig på, før det går galt.

Ring nu på 3165 0189, hvis hvert minut tæller.