Portræt

Vi skriver portrætter, der er ægte, dybe og sjove

Der findes næppe noget så fængslende læsning som et godt portræt. Bare tænk på UD & SE, der som kernen i hver måneds udgivelse portrætterer en kendt dansker.

portræt

Her er det den knapt så kendte Gurli Holm (Chrestens mor) med sine tre første børnebørn i 2008.

Vi mennesker spejler os selv, vores karrierer, vores værdier og hverdag i hinanden. Biografier og navnestof vil altid have en stor læserskare - især når man mærker, at det er ægte mennesker - af kød og blod, man læser om.
Mennesker, som selv har oplevet verden - både det gode, men også det svære. Det kan man kun opleve, hvis journalisten bag er nærværende og interviewer med nerve og oprigtig nysgerrighed.

Bliver et menneske omtalt i medierne, er det samtidigt med til at fortælle virksomheden eller organisationens egen hverdag og værdierne spejlet ud fra billedet af den enkelte medarbejders. 
Vi skriver portrætter, der er ægte, dybe, sjove, underfundige - uden at støde, men samtidigt med en kant, der gør mennesket levende for læseren og i et sprog, der er med til at male billedet af den portrætterede. 


portræt2

Tenna er rundet af biodynamisk landbrug og fandt jobbet som trainee på grund af Folkesparekassens værdier om bæredygtighed.

Vi i chib pressebureau elsker at møde mennesker, portrættere mennesker og formidle menneskets fortællinger til andre mennesker.

Kontakt os