#aarhusfoto2017 sættes i gang

I dag - fredag d. 31 marts klokken 12:00 - satte Anders Grønborg, Koncerndirektør i Lasertryk.dk og Chresten Heesgård Ibsen - fotoindsamlingen til #Aarhusfoto2017 i gang.

Se videoen på facebooksiden for #Aarhusfoto2017 her.

#Aarhusfoto2017 er en fotobog, der tegner et portræt af Aarhus og byens liv.

Det helt særlige ved bogen er, at den er skabt af alle byens borgere i en kæmpe crowdsourcingkampagne. Kampagnen skydes i gang fredag den 31. marts 2017 og løber til 1. maj 2017. Du kan deltage med dine egne billeder - både de smukke fra spejlreflekskameraet eller måske de sjove selfies, du har taget med mobilen. ALLE kan være med.

Bogen udgives i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 med forord af borgmester Jacob Bundsgaard. Den bliver et kærligt og smukt portræt af Aarhus - fotograferet af byen selv. Alle kan deltage - blot ved at hashtagge dine bedste aarhusbilleder med #aarhusfoto2017 på Instagram og Facebook.

Du kan selvfølgelig også uploade dem direkte på www.arhusfoto2017.dk eller sende dem i en e-mail til os på aarhusfoto2017@aarhusfoto2017.dk.

4 måneders forberedelse
Forud for samarbejdet mellem Lasertryk og chib forlag, der er en del af chib pressebureau, er gået 4 måneders forberedelse, design og produktion af prototypen på den bog, der skal blive hele Aarhus' fotoprojekt. En bog om, af og fra Aarhus. Som alle kan være med i.

Du kan følge med i projektet på bogens og projektets hjemmeside, Facebook og på Instagram.