medarbejdere

ceo chib - chresten ibsen

Chresten Ibsen

Indehaver og grundlægger af chib pressebureau

Chresten startede i 1999 chib pressebureau.

Chresten har et stort social engagement. Han kan faktisk ikke lade være med at involvere sig i nye frivillige organisationer. Han sidder, eller har siddet, i bestyrelser lige fra DHI - Den Helhedsorienteret Indsats til Fair Bidragssats. Udover at være formand for Odder Højskoles elevforening, var Chresten med til at starte højskoleprisen Den Gyldne Grundtvig og var sponsor for denne. Chresten ønsker, at chib pressebureau skal være en social-bevidst virksomhed og derfor har det været naturlig at samarbejde med Cafe Paraplyen, Aarhus Produktionsskole og Lommefilm.

Chresten har bl.a. arbejdet som kommunikationsrådgiver for Studio DNA, kommunikation og PR manager for Archauz og kommunikationskonsulent for Folkesparekassen.

Mail: chib@chib.dk

Tlf: +45 3165 0189

chib - daniel thorne bille

Daniel Bille

Kommunikationsmedarbejder

Daniel er indbegrebet af ordsproget "den hurtigste vej mellem to punkter er ikke altid en lige linje." Daniel har været igennem mange omveje i sit uddannelse- og arbejdsliv. Noget der har betydet, at Daniel har en veludviklet empati og forståelse for det fremmed og anerledes.

Daniel er til dagligt gift med Liselotte, der er teater og almen lærer på Børnenes Friskole. Sammen har de to børn og de startede deres familieliv på Fyn hvor de boede på Viby Efterskole, hvor Liselotte arbejdede. Efterskolelivet blev i 2012 udskiftet med kolonihave og bylivet i Aarhus.

Daniel er Kandidat i Medievidenskab og Historie.

Han har bl.a. arbejdet med undervisning, galvanisering af aluminium, formidling og forskning.

Mail: daniel@chib.dk

Tlf: +45 20409614

chib - camilla bank jensen

Camilla Bank Jensen

Universitetspraktikant

Camilla har en Bachelor i Engelsk og Litteraturhistorie og studerer en kandidat i Engelsk. 

Camilla er praktikant fra Aarhus Universitet og arbejder primært med den crowdfunded fotobog #Aarhusfoto2017 - Byens Eget Portræt. Hun er en kompetent læser, skriver og oversætter. Camillas helt store passion er litteratur.

Alle børnefamilier skylder Camilla en stor tak, hun har nemlig været ansat i LEGOLAND og udvist stort overblik, ro og tålmodighed overfor vores sommerforkælede curling-, helikopter- og tennis-unger - og deres forældre.

Mail: camilla@chib.dk

Emma Nedergaard

Timeansat

Talenter: Videooptagelse, redigering, foto, produktion og blomstervanding.

Emma var oprindelig tilknyttet chib pressebureau som rengøringshjælp og blomstervander på kontoret. Men da Chresten opdagede hendes evner i video- og filmproduktion fik Emma hurtigt nye og flere opgaver. Emma har gået på medielinjen på Rantzausminde Efterskole. Emma skal starte på socialrådgiver uddannelsen efter jul.

Mail: chib@chib.dk

chib - diana wellejus

Diana Wellejus

Timeansat

Talenter: Sekretær, #aarhusfoto2017, det skrevne ord.

Diana har en Bachelor i Litteraturhistorie og Historie og er i gang med at færdiggøre sin Kandidat i Litteraturhistorie.

Hun har en stor passion for litteratur og har forståelse for den moderne udvikling inde for de litterære genrer, bl.a. i forbindelse med forfatteres brug af sociale medier som promovering af deres værker.

Mail: chib@chib.dk

Maija Strala

Konsulent

Bachelor og Kandidat i antropologi.

Maija er antropolog med sans for kontekst, brugere og segmentering.

Hun har bl.a. arbejdet med produktudvikling for ISIS (altså dem der laver is m.m. - nu kendt som EASIS). Derudover har Maija beskæftiget sig med innovation, produktudvikling og entreprenørskab.

Mail: chib@chib.dk