medarbejdere

chib pressebureau skaber troværdig kommunikation og pr for din virksomhed og får dine gode historier i pressen

Chresten Ibsen

Indehaver og grundlægger af chib pressebureau

Chresten startede i 1999 chib pressebureau.

Chresten har et stort social engagement. Han kan faktisk ikke lade være med at involvere sig i nye frivillige organisationer. Han sidder og har siddet i bestyrelser lige fra Den Helhedsorienteret Indsats (DHI) til Fair Bidragssats. Udover at være formand for Odder Højskoles elevforening, var Chresten med til at opbygge højskoleprisen Den Gyldne Grundtvig. Chresten ønsker, at chib pressebureau skal være en socialbevidst virksomhed og derfor har det været naturlig at samarbejde med Cafe Paraplyen, Aarhus Produktionsskole og Lommefilm.

Chresten har bl.a. arbejdet som kommunikationsrådgiver for Studio DNA, kommunikation og PR manager for Archauz og kommunikationskonsulent for Folkesparekassen.

Mail: chib@chib.dk

Tlf: +45 3165 0189 

chib - diana wellejus

Diana Wellejus

Frivillig

Talenter: Sekretær, #aarhusfoto2017, det skrevne ord.

Diana har en Bachelor i Litteraturhistorie og Historie og en Kandidat i Litteraturhistorie.

Hun har en stor passion for litteratur og har forståelse for den moderne udvikling inde for de litterære genrer, bl.a. i forbindelse med forfatteres brug af sociale medier som promovering af deres værker.

Mail: chib@chib.dk

Maija Strala

Konsulent

Bachelor og Kandidat i antropologi.

Maija er antropolog med sans for kontekst, brugere og segmentering.

Hun har bl.a. arbejdet med produktudvikling for ISIS (altså dem der laver is m.m. – nu kendt som EASIS). Derudover har Maija beskæftiget sig med innovation, produktudvikling og entreprenørskab.

Mail: chib@chib.dk