chib pressebureau

Blev grundlagt i 1999 af Chresten Heesgård Ibsen

Dengang hed det Beyond. I 2005 skiftede firmaet navn til chib pressebureau hvor Chresten Heesgård Ibsen løste freelanceopgaver som journalist og kommunikatør. I februar 2011 blev chib pressebureau en fuldtidsvirksomhed - specialiseret i PR, kommunikation og presseomtale samt kontakt til danske medier. I dag er chib pressebureau en kommunikationsvirksomhed, der løser opgaver fra helt simple netartikler og fotos til magasinproduktion forlagsvirksomhed, samt fuld-skala presse- og kommunikationsstrategier til lands, til vands og på nettet.

chib pressebureau er medlem af styregruppen for erhvervsnetværket Mød Mejlgade i Aarhus. chib pressebureau har gennem årene sponsoreret gadefestivalen Mejlgade for Mangfoldighed, Netværket Den helhedsorienterede Indsats for unge med særlige behov i uddannelse og arbejde samt højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig der uddeles på Odder Højskole hvert år..

chib pressebureau skaber omtale. Vi er specialister i at kommunikere til målgrupper via medier - at skabe omtale. Ikke mindst det lange seje træk, der sætter dig og din virksomhed i kontakt med de rigtige medier for Jer.

Kontakt os